black-white-picture-01.png

Bli CSR-partner!

Företagande med socialt ansvar!

 

CSR (Corporate Social responsibility) får bäst effekt när det ses som en strategisk resurs, en investering som tillför verksamheten ett värde, på samma sätt som andra satsningar i företaget. Såsom produkt- eller tjänsteutveckling, reklam- och marknadsföring, personalpolitik, kompetensutveckling....

Er insats kan bli ett effektivt sätt att stärka er företagskultur, skapa ett engagemang och en samhörighet som genomsyrar hela arbetsplatsen. Ni kan följa upp och se konkreta resultat av det stöd som ges. Alla medarbetare kan känna sig delaktiga och man kan som anställd uppleva en stolthet över sin arbetsplats.

Varför inte byta ut högtidsgåvorna, julklapparna till personalen, julkort- och gåvor till kunder och istället glädja föräldralösa barn, som verkligen behöver dem. Detta gör knappast gåvan mindre uppskattad. Presenterna kan vara en madrass, skolböcker, en skottkärra, några påsar frö, fotbollar och en låda skruv för byggnation av nya hem till barnen.

 
black-white-picture-01.jpg

Engagera dig

Fylla i formen så kan vi kontakta dig.

Ett sätt att bidra som företag är att stödja ett fadderbarn 2100:-/år. Man kanske har möjlighet att hjälpa mer än ett barn - kanske ett helt hem med åtta barn eller ett barn för varje anställd. En vägg i personalrummet kan vara ämnad åt bilder och information. Eller varför inte på en plats där kunder och gäster kan ta del av företagets CSR insatser.

I stället för bakgrundsmusik i företagets telefonväxel - varför inte passa på att berätta om den CSR-insats och de projekt ert företag bidrar till. Senapsfröet medlemblad distribueras 4 ggr/år, där annonsplats med företagets logotype erbjuds för 5000:-/år alt. 1500:-/tillfälle.

Man kan i samband med anordnande av företagsevent, öppen dag eller liknande, välja att samla in medel till projekt där företaget valt ett engagemang.
Aktieutdelning som doneras till Föreningen Senapsfröet beskattas inte, under förutsättning att gåvoblanketten registrerats hos banken minst en vecka innan den aktuella bolagsstämman.

 
Namn *
Namn
Mobil
Mobil
Välj *